Doakan saya

Assalamualaikum ibu² semua... Hari ni saya dah 39 WEEKS... masih BELUM ada tanda untuk bersalin, mohon doa smua SEMOGA baby keluar sblm due date pada 08/12 nanti. Mohon doakan semoga saya NURAIN BINTI MOHD AZIZ dipermudahkan dan dipercepatkan segala urusan bersalin dan SEMOGA SELAMAT, bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat. Aamiin ya Rabbal alaminnn... Doakan saya. Lebih 40 orang yang doa, InshaAllah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu² yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin, selamat ibu & anak 😘. Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikan zuriat kelak InshaaAllah... Amin Ya Mujib. Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa-doa kalian kembali semula kepada kalian... InshaaAllah... 🤲🏻🤲🏻 ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼

2 Balas

amin2 smga d permudahkan , sya due 3/12 ni belum ad tnda2 lg 🥲

1y ago

Aamiin Ya Rabbal Alamin, terima kasih banyak sis 🥰 semoga dipermudahkan urusan bersalin sis dan baby jugak ye 🥰