watery eyes

Assalamualaikum ibu2 semua..baby sya 17hari mata sebelah kiri dia selalu berair dan ada tai mata...normal ka tu?

5 Balas

dulu baby sy pun mcm tu. pegi KK tapi dia suh refer pakar mata di hospital sbb baby bawah sebulan takut ada infection kt otak. pegi jmpe pakar n dpt ubat titis sekali ambil sample utk detect ade kuman or tak. alhamdulillah result normal je.

Wasalam.. Baby 20hr akan pegi Klinik? Inform nurse ya sbb mcm x normal.. Tp asalkn x merah.. X bhya kot..

Mata dia tak matang lagi tu. Mcm anak saya. Tiap kali mandi saya akan lap mata dia dulu sambil selawat.

Ank sya ari 2 pn cm 2 jg.sy x letak apa2 cuma lap gna air.skrg ok jg

cuba letak perahan air susu ibu dalam mata anak