berasa sedih

Assalamualaikum ibu² semua . Sy ada baca satu artikel ustaz ni . Dia kata ada pesakit dia dah lama tunggu kehadiran baby . Dia ikhtiar dengan membakar kelapa muda + serai + lada hitam . kemungkinan ada benda dirahim yg susah nak lekat . Boleh ke kalau sy try cara ni ? Sbb sy pun dah 2 kali trun darah . Sy ada juga prgi brubat dia kata ada bnda kat rahim susah nk lekat sbb bnda tu dok mkn darah . Ya allah seram sy rasa . Mohon ibu2 bg pndpat .

6 Balas

Sy pn pnh org pndai tgkkn.. Kt dlm rahim sy ade yg menempel.. Org tu dah tlg buang.. Klau x mgkn jd pape kt kndungan.. Mse tu mngndung 2 bln.. 1 lg kes ank buah.. Dah 2 kali mngndung gugur.. Bnde yg sama ade bnde yg mkn janin dlm rahim tu smpai gugur.. Pastu berubat.. Skrg alhamdulillah dia dah mngndung semula n ok xde mslh tu lg..

4y ago

Berubat kat mana sis ?

Boleh wassep saya... 0143048022.. Memang banyak kes macam ni... Boleh buat tips yg ustaz tu bagi.. Tp susah jugak.. Sbb nya kalau mmg ada menempel ni.. Rawatan ruqyah sahaja tak cukup.. Sbb bab gangguan ni.. Benda yg boleh kluar masuk dlm bdn... Jd kalau rawatan kesannya sgt minimum

4y ago

Ok baik sis nnti sy wssap

Mungkin blh cuba mana tau..petua ni blh membantu utk dptkan ank..tak salah klau kita ikhtiar disamping berdoa dan tawakal

4y ago

Insyaallah sy try cuba sis . Amin moga ada rezeki untk sy dpt bby thun ni . Tq sis 😍

Kalau sist nak bwt rawatan tu .better sist mnta tnjuk ajar dan pndpt drpd org yg lbih tahu tntg tu☺

4y ago

Tq atas pndpat sis 🤗

Sis stay mn?klo kt jb sy blh revcomend utk rawatan islam

4y ago

Jb g kt area mersing..sis nk brubat ke Oh kt klntn ke..igt area sni...cer g daru syiffa .

Minta tunjuk ajar sis, cari guru

4y ago

Ok tq 🤗