Bayi songsang

Assalamualaikum ibu2 sekalian.ada dlm klgn anda,yg pnh lahirkn bayi songsang tp normal deliver?blh share pglmn?

1 Balas

Wasalam, tak pernah dengar lagi bayi songsang boleh bersalin normal sebab boleh mendatangkan pelbagai risiko pada ibu dan bayi. ini apa yang saya tahulah...

4y ago

Tu la sis.sy da try wat ecv tp xbjaya.pastu doc bg plhn smada nk bsalin normal songsang or operate.tp husband suh operate.esk serah diri kt hsptl blk.skg kandungan da msk 38 weeks