PART TIME JOB SESUAI UNTUK PREGGY MOM

Assalamualaikum . Ibu2 sekalian, boleh suggest tak part time job apa yg sesuai untuk pregnt mom 6 months? Sy kerja office hour isnin-jumaat cuma dapat gaji/elaun RM 1000 (sebab dalam probation) . sy ada jual-2 baju online juga tapi tak de sales langsung bulan ni. sy belum beli apa pun keperluan baby dan untuk sy berpantang. Gaji suami bayar komitmen je, rumah , kereta , moto, personal loan, dan barang dapur. Sy mintak suggestion ibu2 semua , nak kerja apa yg sesuai untuk prgnnt momm?

2 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan sis..inshaAllah ada rezeki baby tu..saya masa mcm sis pun susah hati, income tak cukup nak beli keperluan baby..tp bila start masuk 3rd trimester ni ada je job masuk alhamdulillah sangat2..apa2 doa banyak2 ye sis

buat service lipat bju dkt rumah.