Barang keperluan Baby dan Ibu berpantang.

salam semua. Sy 1st time mom to be (kandungan baru 6 bln 😇). Boleh share apa barang2 baby dan ibu berpantang yang perlu beli. Yang betul2 perlu dan murah,, sbb nya faktor kewangan kami pun tak berapa kukuh sekarang. Skrg ni pun sy baru beli baju baby 2-3 pasang.

2 Balas

Keperluan yg d perlukn (Baby) -Newborn Pampers -Minyak angin baby -Set Mandian baby -Botol Susu Kecil Baby -Besen Mandi Baby -Tuala Baby -Sarung tgn/Stokin baby/Topi baby -Bedung (Blanket baby) -Bantal baby (Ibu) -Modes/Tali -Topi/Stokin -Termos (Simpn air pnas) -Beg -Skirt labuh -Set Herba/Tangas dan lain2

Google je sis , pastu sesuaikan ikut bajet sis. paling penting baju baby, Sarung tangan kaki, towel, minyak baby.