Barang baby..

Hi mommies..nak tanye start baby dah berapa bulan ye dah kena fikir beli macam baby crib,barang keperluan lain and barang berpantang yang wajib sebab sekarang dah 23week dan saya single mom so ada masalah kewangan sikit even ada duit gaji tak seberapa dengan nak bayar komitmen lagi😭😭😭harap boleh tolong #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

2 Balas

klu ada masalah kewangan elok start beli barang baby & berpantang dari skrg .. Sbb nya barang baby skrg bole tahan mahal .. spend 50rgt sbulan pun dh oke .. beli yg penting2 dulu ..cth baju selai 2 .. or napkin .. jnj sikit2 .. so nnt tak laa terasa sgt .. 😉

baby crib tu bkn bende wajib, jd x beli pn xpe... saya beli mase 6bln.... saje awal. sbb byk beli online jd lmbt2 smpai nye. 😊