Kelengkapan dan tips penyediaan makanan untuk baby 6 bulan

Assalamualaikum ibu2, saya nak tanya...boleh share dak preparation brg2 baby yg nak kena beli dan cara penyediaan makanan untuk baby 6 bulan... Saya anak sulung, tak berapa tahu sgt...anak saya kembar... struggle jugak laaa...

2 Balas

boleh follow fb happy baby food malaysia. dekat sana admin rajin share mcm2 tips. dan byk juga menu2 menarik yg awak boleh cuba nnt. ramai je mommy yg share cara penyediaan makanan baby mereka yg awak boleh follow😁✌️

1y ago

sama2🥰

boleh folo ig: izatyroslan. banyak sgt dia share brg2 baby utk mula makan & menu2.

1y ago

terima kasih ☺️