Klinik kerajaan cuti raya

Assalamualaikum ibu² .. saja nak share..saya spatutnya due 2.5 tapi skarang dah terlebih due..8.5 kna p serah diri.. persoalan saya skarang ni..spatutnyaa kalau 2.5 x beranak jgak kk suruh p klinik xek jantung baby seminggu beturut²..tapi disebabkan raya mngejut haritu nurse kk cuti raya..so saya ada call cakap bila neu date tuk check up kan..tp nurse cakap x payah pegi sbb diorang cti..masalahnya lani..saya rssu dgn kandungan saya..sbb dh almost seminggu x cek di kk..jantung baby apa pon x cek padahal ikotkan seminggu turut² kna cek kan sblom serah diri..so kalau saya buat check up kat swasta boleh x..sbb dh nk dekat bersalin..swasta ada buat cek jantung baby x..🥺🥴firat baby so lbih rsau n nk mnx pandangan ibu² semua..🙏😥#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #firstmom

8 Balas

Mommies boleh scan

2y ago

baik awak..thanks respon ..rsau swasta x cek ja sbb dah dkat due🤭