Sakit Perut

Assalamualaikum Ibu².. Nak tny.. susu formula apa ye yg sesuai utk baby... baby masih dlm pantang.. baru 19hari.. susu ibu x bpe cukup utk dia... sy try 2 jenis susu tp dia asyik sakit perut angin..

1 Balas

Sblm ni guna apa sis? Sy cuba lactogen kat anak. Berhasil. Tipsnya, cuba yg paling ekonomi (ikut bajet) dan dlm pek kecik.

4y ago

Lactogen sy dah guna anak sembelit... mmg sy cuba dari yg ekonomi... skrg anak minum anmum.. nmpk ok laa...