Period keluar sikit macam spotting

Slm smua.. ada yg prnh pngalaman tak 2,3hari ni ada kluar darah kjp coklat kjp dark red tpi bila malam die tak kluar.. mse siang bkerja je dia akn kluar. Hrini dpo12 dah cek upt negative. Ni priod ke atau ade sakit lain ya?

2 Balas

mungkin penempelan atau early miscarriage. semasa penempelan upt masih -ve, maybe bole test lepas seminggu dua kalau masih x turun darah period mcm biasa.. early miscarriage pula, sis x dpt +ve upt sbb da miscarriage, maybe upt ade ralat. better gi klinik utk scan rahim check.

10mo ago

Yake sis, tpi perot sye cramp sebijik mcm nak priod skrg ni😅

Boleh jadi period, boleh jadi chemical pregnancy. Tapi kalau chemical pregnancy sekali pun upt akan positif. Kalau upt negatif mungkin period. Keluar spotting2 gitu sebab hormon tak stabil. Dulu saya baru2 kwen selalu kena gitu. Kadang sampai 7 hari spotting saje

10mo ago

Takutnyee chemical, harap period lah. Skrg pn cramp mcm nak priod dah ni 😖