Excited Nak Beranak ?

Assalamualaikum ibu2, boleh share ke macam mana nak tukar mindset dari takut nak beranak ke excited nak beranak? Sebab saya menunggu hari, kadang-kadang malam tak dapat nak tidur sebab teringat takut sakit beranak. Kalau boleh nak tukar mindset rasa excited nak beranak. Share please ?

51 Balas

Nak jumpa baby mesti kena excited kan. Hehe. Jangan risau, InsyaAllah semuanya baik-baik je. Mcm saya, saya tak baca pengalaman2 orang. Buat lagi takut! So saya be positive je, nanti dalam LR, nurse & doc ada & akan bantu.