Excited Nak Beranak ?

Assalamualaikum ibu2, boleh share ke macam mana nak tukar mindset dari takut nak beranak ke excited nak beranak? Sebab saya menunggu hari, kadang-kadang malam tak dapat nak tidur sebab teringat takut sakit beranak. Kalau boleh nak tukar mindset rasa excited nak beranak. Share please ?

51 Balas

pikir nk jumpa baby je.. nk tgk wajah bby yg comel. nk peluk nk cium nk bg kasih syg. contraction yg sakit . beranak tak sakit. puas ade lah. haha.. sy bru beranak 5bln yg lalu rasa excited lg nk beranak. 🤭 tp still amik perancang utk kesihatan. 😅. sis pikir yg indah2 je tau..