Excited Nak Beranak ?

Assalamualaikum ibu2, boleh share ke macam mana nak tukar mindset dari takut nak beranak ke excited nak beranak? Sebab saya menunggu hari, kadang-kadang malam tak dapat nak tidur sebab teringat takut sakit beranak. Kalau boleh nak tukar mindset rasa excited nak beranak. Share please ?

51 Balas

Saya masa nk beranak awl dari hari dr tetp kn sbp baby tk gerak takut lemas pastu dia tnya suami saya nk normal atau bedh pstu suami saya pilih normal sbp dh buka 6cm .bgi saya masa teran baby tksakit masa dia msuk tgn cek bapa cm,keluar drh beku rasa sakit apa ii pun allah pemudhkn saya bersalin Alhamdulillah