Excited Nak Beranak ?

Assalamualaikum ibu2, boleh share ke macam mana nak tukar mindset dari takut nak beranak ke excited nak beranak? Sebab saya menunggu hari, kadang-kadang malam tak dapat nak tidur sebab teringat takut sakit beranak. Kalau boleh nak tukar mindset rasa excited nak beranak. Share please ?

51 Balas

X smpat nk rase excited or takut..bby lg excited nk klua..sy redah je...alhmdulillah..da nk msuk 11 bln da bby..hee..semoge dipermudahkn ye..pkir positif je..slps 9 bln dlm prut..lhirkn rase x sabar nk tgok bby yg tndg2 dlm perut kt..