Perut Ibu Hamil kelihatan kecil

Assalamualaikum ibu2, ad x sesiapa dlam ni ad pengalaman dh hamil 7 bln tp perut nampk kecik je..urmm sedih jgk bila rmai ckp perut kecik...sy plk ad pengalamn mengandung anak pertmaa bby syndrome down..sy fobia bila ramai tegur perut sy kecil..

1 Balas

Wsalam. Sy smpai bsalin perut xbrp nmpk. Masa dkt wad rmai yg xpcaya yg sy dh overdue. Alhamdulillah bby sy lahir sihat walafiat. Yg paling penting masa scan, dktr kata bby ok, inshaAllah bby baik2 saja.

2y ago

xnk dngr mulut org sna sini..doakn saya nk baby sihat ye..🥰🥰