Kaki sakit sebabkan berlari,dan tidak bolih jalan

Assalamualaikum ibu semua, semlm saya tengok femily saya main mercun, pastu asa lari Sebb nk elak mercun tu dtg dekat, terus kaki saya sakit n x bolih jalan rasa terseliuh pun ada tpi kawasan celah kangkang, apa ptut saya buat sakit ya amat, nk gerak pun x bolih 😭, now saya 36w2d

1 Balas

hi puan, mungkin puan boleh dapatkan rujukan daripada doctor. tulang pinggul kita sedang mengalami perubahan sebab nak bersedia untuk proses kelahiran nanti. kemungkinan ada gerakan yang dah terusik kawasan tulang pinggul tu.

3y ago

baik, terima kasih, saya pun xtau nk buat ape Sebb ni anak ptama, terima kasih sudi bgi pdapat