7 weeks keluar darah

Assalamualaikum ibu ii..Normal ke kalau 7 minggu keluar darah??? ..tiada ketulan darah cuma cecair ??x ada rasa sakit perut ..tolong beritahu saya sebab ni first baby #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

jika ada keluar darah atau spotting better puan g klnik n chck dgn doc asap.. dkhuatiri tanda awal utk alami keguguran..kadang2 ada kata awl pregnant normal mcmtu..kdg2 sbb rahim xberapa nk kuat pn blh jd mcmtu..better puan g jmpe doc asap n chck..mana tahu doc akn bg ubat kuatkan rahim...mg dpmudahkan segalanya..aamiin

3y ago

sm2 kasih 😉t8 care ea