Spotting bila bersama

Assalamualaikum ibu-ibu.. Sy 14weeks tp dah 3x spotting bila mula bersama.. Ada x ibu-ibu yg alami benda sama?

2 Balas

1st prgnancy sy berdarah tu x , cuma sakit. Memang lpstu trus x bersama smpai bersalin.Tp kalau kerap berdarah jumpa doctor.. Jgn laa asyik nk bersama. Hold dlu . Suami kena faham la.

Dah check doktor? Tak normal tu Boleh jadi sebab luka, masalah placenta, ada infection, etc.

2mo ago

So far msa spotting tu xda rasa sakit mn2 tp sy jd takut nk bersma.. Okay sy nt tya lg doktor.. Smoga smua okay.. Aamiin3.. Tq sis respon pertanyaan sy ❤️