keluar spotting selepas bersama di usia kandungan 8minggu

hai mommies . i nak tanya normal ke keluar spotting selepas bersama di usia kandungan 8mggu ? dah sebulan tak bersama sejak tahu positif . semalam kite org bersama tapi xsmpai 5minit , ade yg pernah alami x ?

1 Balas

Kena jumpa doc untuk cek kandungan .Kalau pengalaman saya,normal usia dua bulan keluar sikit darah.Kalay berterusan tu bahaya

1y ago

saya punya keluar sikit je sekali.Alhamdulillah tak ada apa sekarang dah 7 bulan kandungan.kandungan pertama pun macam tu juga dulu,tapi dulu sakit perut macam senggugut.Mungkin perubahan seketul darah nak ke bentuk baby tu bleeding sikit.