Susu untuk ibu hamil

Assalamualaikum ibu-ibu sekalian😊 Boleh cadangkan susu yang sesuai untuk ibu hamil?

Susu untuk ibu hamilGIF
8 Balas

sy buat masa ni 20wks minum fresh milk je. misi pun kata fresh milk / susu tepung utk family tu pun dah ok. cuma ada la jgk cdg nk try minum susu ibu mengandung jgk tp takut sangkut gdm plk sbb susu mcm tu kebanyakkan byk gula. kalau sis xde history gdm bleh kot cuba susu2 kat luar sana. anmum materna paling murah.

2y ago

tp nurse n doktor kbnykknnya sgt tk galakkn anmun klo family ad sejarah kencing manis.. sbb anmum sgt tinggi gula

Waalaikumsalam. Kalau nak cuba boleh dapatkan sample. Kat website pun ada. Saya pernah try enfamama dan frisomum sesuai dengan saya. Boleh beli pek kecil kalau tak nak apply sample

Sy minum susu kotak farm fresh dgn karihome tu. Karihome tu sy boleh telan sebab x manis mcm susu mengandung yg lain

Saya minum dutch lady full cream. Boleh ke? Sebab memang selalu minum yg tu setiap malam even sebelum preggy.

saya minum frisomum vanilla. dah habis satu tin besar tu. tak sangkut gdm pun. hb pun okay je 🤗

sy x mnum susu. sy amik pil kalsium sbb ade gdm. lagi selamat.

Fernleaf family atau farm fresh milk

sy mnum similac mom..