SUSU IBU HAMIL

Salam susu apa yg sesuai sgt untuk ibu hamil. ?

6 Balas

susu formula similac mom sangat² bgus kerana mengandungi bnyak vitaman dan yg paling penting dlm susu tu ada folic asid skali

Minum fresh milk. Saya suka fresh milk farm fresh. Yg coklat tu sedappp. Tp minum yg coklat kadang2 je buat tukar2 selera.

Apa2 susu pun boleh. Janji boleh ditelan dan tak tinggi gula. Fresh milk boleh. Susu mengandung boleh.

4y ago

Sama2 🤗

Utk ibu mengandung similac mom...harga pn okay...online dlm rm28.50

hye sis

Susu vcare