bersin dan perut kembung

assalamualaikum,, hye hello.. selamat tengah malam.. saya nak tanya 2 soalan ni.... 1- normal ke sakit perut seperti kembung.. rasa nk muntah tapi tak muntah.. hanya sendawa dan kentut je.. sy hamil 5week4days 2- sy kerap bersin bahaya x untuk baru hamil.. maaf sy bnyak soalan

2 Balas

W'salam.. Sy mngandung 5w2d tp sy alami perkara yg sme dgn sis.. Kdg2 ble perut kembung rse x selesa sgt2 sb dia rse skit2 kt perut.. Bersin pn kerap sgt sjak akhir2 ni.. Rsau gk pada kandungan ni..

Waalaikumsalam..hye mommy..sendawa dan kentut tu normal sis..mase awal pregnant ade yg alami alahan angin dalam mcm2 rupa...nurse nasihat kan kerap makan tp sikit2..yg bersin tu sy xpasti plak...