Fighting

Assalamualaikum hye mommy's semua . tolong doakan saya semoga cepat sembuh Dan selamat lahirkan anak yg sihat sbb skrg baby dah masuk 29w 4d tapi Makin teruk sakit saya . saya alami kurang darah tahap alpha (yg pling tinggi) dah tranfuse dua botol and keep mkan ubat iberet but still effect coming Dan juga skrg semput tak kira masa . hope sya boleh fight smpai lahirkan anak . pray for me ? thanks .

12 Balas

Waalaikumussalam.. Allahu.. 😬☹ semoga Allah permudahkan semuanya ya buat sis sn anak dlm kandungan.. harap sempat la smpai 36w.. keep stronger mommy! U can do it!

semoga urusan di permudahkan sis dan selamat melahirkan baby dengan sihat. amin ya allah amin

Semoga sis terus kuat... Dipermudahkan segala urusan sis ye... Inn shaa Allah, byk kn istighfar dan selawat...

Semoga dipermudahkan utk sis n baby.. insyaallah baik2 sampai mlahirkan dan selepas mlahirkan..

Semoga dpermudahkan urusan sis n semoga semuanya baik sampai melahirkan...

Semoga sis tetap kuat semangat & harap semuanya dipermudahkan 😊

Semoga ibu & baby selamat sejahtera. Aaamiinnn3 ya Allah. 🖑🖐

Semoga allah permudahkan semua urusn sis sekeluarga

Semoga dipermudahkan smuanya .. aamin

Semoga terus kuat ya puan ❤️