Tanda awal kehamilan

Assalamualaikum.. tumpang tanya.. apa tanda² awal kehamilan..hari pertama tu ada keluar darah tak??

2 Balas

rasanya baru je ada mommy tanya. awak kena faham normal pregnancy tak berlaku apa SPOTTING/BLEEDING . dan xde istilah period bila awak dh pregnant. sebab dh berlaku persenyawaan. ada 2reason je. samaada penempelan atau pon ancaman keguguran. setiap mommy condition dia tak sama. ada mommy berakhir dgn baby dia okay. ada mommy yg berakhir dgn xokay. hanya doctor yg boleh nilai tahap kesihatan awak dn janin awak.

1y ago

betul. ✅💯

pergi cek