Sleepy all the time

Assalamualaikum hye kita da 32 weeks pregnant tapi lately sangat ngantuk.. Energy dari 7am last until 1pm je..lps tu flat lps tu kne nap juga kalau tak bole migraine.. After a nice nap then all okey.. Is it normal?? Ade org ckp nnty anak sy malas la.. Xbole set body clock la.. Betul ke

1 Balas

Waalaikumussalam. Malam dah tak boleh tidur ye Puan? Selalunya time mcm ni dah susah tidur malam. So memang akan mengantuk bila waktu siang. Cuba puan mention hal ni pada nurse di kk. Tanya normal tk untuk lebih kepastian. #TAPactiveusers #TAPsupermoms