Morning Sickness

Assalamualaikum & Hye ibu² Boleh kongsikan pada saya pengalaman hamil minggu ke berapa kalian mula kena morning sickness? Saya baru hamil 5 minggu 4 hari, masih belum ada simptom² morning sickness tu. Mudah mudahan hamil kalini tak kena ler?

Morning Sickness
93 Balas

Saya sebelum tahu mengadung elok je . Bila da test Upt dan da jumpa doktor . Haa mula la kena 😂 Tapi alhmdulilah , saya tak kena selalu . Kadang je muntah2 loya sebagainya . Dan kena bukan pagi je , malam pun ada 😆