Peluh dekat kepala baby

Normal ke kepala baby kerap sangat berpeluh. baby 6months. depan kipas pon peluh. dalam kereta even on aircond. kepala sahaja peluh.

3 Balas

samalah anak saya pun, kepala dia selalu rasa panas, kdg ingat demam 😅. dan cepat sgt berpeluh, kdg sampai basah lapik kepala.

Anak saya begitu bila nak tidur. Hormon stress keluar melalui peluh. Bagi saya, ia normal.

8mo ago

Tak pasti hilang sendiri ke tak sbb anak masih mengalaminya

anak saya pon kuat peluh🤣

8mo ago

haah 2x sehari mesti syampu. rambut pulak tebal ... nasib hihi takpelah alhamdulillah moga anak sis sentiasa sihat dan comel🤩