Alhamdulillah positif

Assalamualaikum hii ibu2 tlong Doakan kandungan sy kali ini kuat,sihat dan selamat smpai melahir kn ye ini kandungan yg ke 5..pernah keguguran mse kandungn yg ke 4..sy juga doakan utk ibu2 yg sedang ber ttc jgn putus asa ye insyaallah akan ade rezeki zuriat utk ibu2 selagi masih ade rahim Amiin🤲🏻 #tqpadaibu2ygsudidoakan 😘

Alhamdulillah positif
22 Balas

Semoga baby & ibu sihat2 sentiasa..jaga kandungan baik2 sis..banyakkan rehat..Mudahan semuanya selamat sehingga process kelahiran..doakan untuk saya & kandungan juga ya,kini hamil 8minggu❤️💐

3y ago

amin smga sis dan bby shat..doa kn sy dan bby shT jgak..sy bru 9 weeks