Alhamdulillah positif

Assalamualaikum hii ibu2 tlong Doakan kandungan sy kali ini kuat,sihat dan selamat smpai melahir kn ye ini kandungan yg ke 5..pernah keguguran mse kandungn yg ke 4..sy juga doakan utk ibu2 yg sedang ber ttc jgn putus asa ye insyaallah akan ade rezeki zuriat utk ibu2 selagi masih ade rahim Amiin🤲🏻 #tqpadaibu2ygsudidoakan 😘

Alhamdulillah positif
22 Balas

Aamiin semoga kitaa sma² d berii kesihatan dan kekuatan spnjang fasa kehamilan dan akan melahirkan nnti aamiin❤️