tak datang bulan selama 2 bulan

Assalamualaikum hai sye nak tanya saya dah 2 bulan tak datang period tapi bila check negative, saya tak penah lagi kena macam tu ini kali pertama sya kne . . Boleh saya tahu kenapa ye boleh mcm tu ?

2 Balas

Sama dgn sy sis, period xdtg 2bln check negative. Sy p farmasi ambik ubat kuar period. Kuar period byk,lps tue sy tggu period blk xdtg jgk br sy positive pregnant. Masalah hormon xstabil. Sbb tue period jd mcm tue

4y ago

P farmasi, bg tahu nak ubat utk period kuar. Sbb period xdtg tp xprengant.

Mungkin masalah hormon..boleh g klinik swasta scan bg tau period xdtg 2 bulan tp upt negetif...insyallah mna tau bleh detect ap mslh...

4y ago

Terima kasih tu lah nk g tapi tkut pulak hihi