Period lewat

Salam ibu2.saya sudah lewat period 25 hari..bila check negative bila tggu beberapa jam ada 2 line..tu kira mcm mana ye?nak kena check doktor ke? Ataupun check lg sampai betul2 positive #ingintahu #bantusharing #firstbaby

3 Balas

Biasa pregnancy test gitu ada specific time utk check. Ikut brand lah dalam 10-15 minit. Kena baca kat packaging. Klau check selepas waktu yg dinyatakan nanti result tak valid. Try lagi kemudian hari.

3y ago

tq sis👍☺️

dia x valid dah selepas 2jam. cuba buat baru,tapi kalau sis nak sure,boleh je gi klinik cek..

3y ago

ok tq sis☺️👍

may be mslh hrmon..or pon sis try clear blue sng..tu leh detct preg or x

3y ago

tq sis😄