Recover for misscarriage

Assalamualaikum hai semua, saja nak share Alhamdulillah +ve semula selepas missed misscariage bulan 7. Warded and masuk ubat untuk keluarkan janin sebab no hearbeat on 9weeks. Usia kandungan sekarang baru nak mencecah ke 7weeks. Dah buat first scan on 6 weeks untuk tengok kantung baby dalam rahim atau tak. InshaAllah next month nak scan semula untuk check hearbeat baby. Doakan saya ya, semoga urusan ibu-ibu semua dipermudah juga ♥️

3 Balas

Wa’alaikumussalam. Hai. Semoga semua dimudakan untuk sis. Semoga baby dan sis pun baik baik je. Doakan saya juga ya baru misscariage last week. Moga ada lagi rezeki saya lepas ni.

8mo ago

InshaAllah terima kasih, terus kuatkan semangat dan sentiasa positif diri ♥️ jaga pemakanan dan kesihatan

Hi kak, nak tanya lepas miscarriage hari ke berapa ya bersama dengan suami ya? (Lepas pantang)

8mo ago

Selepas 2 minggu dah boleh bersama tapi buang luar or boleh pakai condom dulu. Selepas first period cycle baru saya bersama macam biasa. Tapi doctor suggest 3 kali period baru boleh cuba semula. Depends pada badan dan mental kita.

Tahniah. Sama dengan sayaaa. Harap kandungan kalini baik baik aamiin.

8mo ago

Saya bru 7w. Previous awk gugur waktu berpaa bulan ? Take careeee tau 🥰