Opk positif

Assalamualaikum hai nak tanya sikit, saya lawat haid dah 7hari, bila check upk negetif tapi bila check opk positif?

4 Balas

kalau sy pulak check opk xpernah lgsung +ve. sampai xtaw bila waktu subur. pastu malas dh nk cari waktu subur sbb fedup. last2 upt yg +ve 😄. Alhamdulillah dh selamat bersalin..smoga rezeki sis betul2 pregnant

opk memang sentiasa positif ( 2 garis). klau nak dpt keputusan yg tepat guna prgnant test jenama clearblue

insyallah cuba lgi seminggu dua ... mgkin blm terbentuk elok lagi janim to

bole cuba lg