OPK positif 2 kali?

Hi.. I baru check opk harini macam positif, boleh tolong bagi opinion opk ni positif ke negatif? Sbb I dah +ve OPK 5/10 hari tu.

OPK positif 2 kali?
7 Balas

hai..nk tnye..ade ke yg mcm sy opk postve lbih shri?..sy baru cuba guna opk ni tuk ank kedua..msih kurg jelas lg bab opk ni..sy test shri 2kali .. saya guna jnma watson.. C seblah kiri dan T sblh kanan

2y ago

Hi sis. Boleh try cek guna UPT sis 😇 semoga ada rezeki sis 🙏🏻

kalau macam tu, puan boleh try check UPT. insyaAllah ada rezeki puan. 5/10 sdh ovulasi jadi dalam kiraan 19/10 mungkin jatuh hari puan period. good luck ya.

2y ago

Hi.. dah check upt 😇 syukur naik double line. Tapi line tu samar2 lagi.. mungkin masi awal kot

say pun confius ngn opk say... Yg control line tu kenapa cair ea??? x nmpk lnsung lineny... Semua strip opk say line x nampk.. opk rosak ke ea??? ade sesiapa thu x

2y ago

boleh tukar OPK kit jenama lain. kadang mmg ada OPK Kit yg tak sesuai dgn kita.

Pagi ni jumpa positif OPK lagi & egg white sekali 😅

2y ago

Allahumma aamiin

bole tu nak bd...

sis dah cek upt?

2y ago

Hi sis. Ye dah check. Syukur upt naik positive tp line samar lagi.. sy tunggu lagi 1-2 minggu mcm tu

Cuba check upt

2y ago

Hi dah check upt 😇 syukur double line tapi samar2 lagi.. mungkin masih awl