Terasa sakit..

Assalamualaikum.. hai mumy2.. nk tnye.. sape ade pengalaman sakit kat bahagian yg sy bulatkan... sakit die rase mcm senak sgt.. lg terasa bile nk Jalan... kandungan sudah masuk 35week..

Terasa sakit..
1 Balas

Kepala bby da otw msok laluan sbb tu ada rasa sakit kt kwsn tu. Sye time 7 bulan ni pon da start rasa esp bila bngun dri tido. Terasa ngilu2. Nk agkt kaki pon terasa skit tu

4y ago

Tq sis.. yup.mmg nk angkat kaki pon sakit.. nk tukar posisi semasa tido pon sakit..