Sakit badan macam nk patah

Ibu2 sekalian,. Wajar ke kalau kandungan masuk 31 weeks nie sakit habis tulang2 dari peha sampai betis? Hari2 nk menangis bile duduk nk bangun tu sakit dye Tuhan je tahu kalau nk melangkah masuk kereta pon tk boleh.. Sakit Sgt.. Cemburu tgk ibu2 y aktif siap bole bersukan bile time sy preg cm ni rase sakit Sgt.. Pernah ke ade y sama mcm sy? #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp

1 Balas

setiap pregnancy x sama 😊skrng sis mcmni , nanti utk next lain pulak .. dia berlainan pengalaman ..

1y ago

sy aktif Sgt jalan sana sini.. skrg dah sakit peha .. sedih rase kalau nk buang air Tuhan je tahu nk bangun tu ya Allah rase putus urat2 dye mcm Tarik urat.. bagus la suami sis bimbang kt isteri..