apa itu ?

Assalamualaikum hai mummy2. Bolehkah terus terangkan kat sini . Cuma just nak tahu apa itu .

apa itu ?
2 Balas

ohh ni ubt utk insert..sis ada kputihan ye? sy dh insert 2 mggu lpas...sminggu ok lpastu kputihan byk blik...msukkan gna jri ye..jgn gna alat putih tu....xdigalakkan..

5y ago

bhaya sis...blh mnyebabkan jgkitan kuman...tkut air ktuban pcah awl sbelum smpai msa...lg 1 klau kputihan ada gbs bhaya utk baby bla brsalin nnti...doc dh ambil smple kputihan sis?

Untuk rwt kputihan

5y ago

Sma2 :)