Kaedah Merancang selepas caeserean

Assalamualaikum hai mommies. Mommies guna kaedah merancang yang mane ek? Saya bersalin caeser. Doc dah stat terangkan tentang kaedah merancang..cuma belum tahu nak decide yang mana...

2 Balas

Wasalam.. Kalau menyusukn baby, boleh ambil ubat perancang noriday yg dikata mesra menyusu.. 6bulan jelah.. Sy czer jg, sy nk amik pil je rasanya..

5y ago

Oo..ade nurse suggest td. Sbb breastfeed dia kata

Sye mmla amik ubt. .ye laa tnye rmai2 semua kata oke. .so sye pon cba la ubt. .tp x sma dgn sye. .sye x bole bwk. .xsmpai spapan pon ubt 2 sye mkn. .sye stop. .n sye rncg sndri .pakat jgk dgn suami.. InsyaALLAH bole. .😊

2y ago

Mcmna sis merancang sendiri tu?