GDM

Assalamualaikum, hai mummies! Harini kandungan saya 19 minggu 5 hari doctor sahkan saya GDM, nurse terlepas pandang sebab tu lambat tau. 02/07 nati baru start buat BSP. Boleh saya tau bsp test tu mummies buat sendiri beli alat glucose test tu or pergi klinik. Sebab nurse suruh saya record 4 kali sehari, penat juga kalau ulang alik kena buat dkat klinik .

GDM
2 Balas

waalaikumusalam .sya buat kat klinik .kdg2 mmng rasa penat sgat ulang alik .tpi nak buat mcm mna tu je cara senang daripada nk beli alat dia .sbb klau ibu mmng xada gdm .lpas bersalin kita akn mcm biasa x perlu dah buat bsp lagi .