SUSAH HATI

Assalamualaikum hai mommy... Tadi ada g scan untuk cek denyutan jantung untuk 12w..tapi xde... Doktr refer hospital untuk detail....still xjmpa jgk...dieowg bagi pilihan nak cuci atau tnggu lagi...sya pilih untk tnggu scan smula isnin nie... Mommy2 tlg doa kan sya yee... Ada x mommy2 dlm nie alami bnda nie...?

1 Balas

saya ade baca kat posting fb pasal kes macam ni. Wife tu g check up doc x jumpa kantung baby. lepastu diorang bedah cari , rupanya2 baby tu ade je kt dalam rahim. cuma masih awal lg. so dia bedah tu ibarat sia2 jela. better awak tunggu lagi. kalau contoh memang doc kata bukan mengandung di luar rahim dia dh check tp x jumpa, rasa nya ada tu. kene check lg.

4y ago

.