Jantung bby xcantik.

18w. .blom buat detail scan. .just cekup scan biase jew dlu. .cme td doktor kata nmpk jantung bby mcm xberapa cntikk. .mula ati nie xkeruan. .repeat lg 2minggu untk scan. .rse mcm nk g buat detail scan swasta. .bru plan nk buat time 20w nnt. .mula la otak nie plk yg bukan2. .mintk doa smue ibu2 agar kandungan sye baik2 jew. .amiinnn. .mntk kata2 semangat sket dri ibu2 smue. Kot ade yg berpengalamn mcm nie. . #Needadvice #hatitakkeruan #pleasehelp

2 Balas

think positive mom n bnyakkan doa ye..baik pegi buat detail scan kat swasta sis dari kita stress dok pk bahay kt baby jgk..baik pergi laa ye sis..💪🏻💪🏻💪🏻 ye mom

2y ago

mmg ade plan nk buat detail scan time 20w. .tp bile doktor ckp mcm to mula nk terus buat detail scan. .insyaAllah sye akn buat nnt. .sbb risau,xkeruan nie. .mcm2 pk tmbhan plk sye mmg ade anxiety. .

Semoga dipermudahkan urusan ye ❤️

2y ago

🥰❤️