XDE REZEKI

Hari nie turun darah... G kecemasan doktor cek kata baby xjadi sbb kantung xlawa dah memanjang..... Suruh balik tnggu gugur sndiri.... Sedihnyaa....

23 Balas

Takpe sis. ALLAH dah sediakan jalan utk sis ke syurga😘 anak kita dh main² kat sana.😇 sis tabah ye. Sy paham apa sis lalui..3 kali sy laluinya. Skrg masih menanti dengan penuh sabar dan kuatkan mental hadap segala mulut org. In shaa allah sis. ALLAH tak pernah tdo dan sentiasa dengar doa kita..cuma masa jee . Cepat atau lambat.😇

Be strong! Sy pernah lalui. Sebab tunggu nak pregnant setahun dah kawen tp bila lekat kndungan tak jadi. Gugur sendiri keluar kantung masa kt kecemasan. Tapi alhamdulilah,datang period sekali lepas gugur terus lekat. Now baby dah 8m++ .insha Allah ada rezeki baby lagi nanti,be positive tau! ❤️

Sabar banyak2 ye sis. Semoga sis kuat dan tabah. Ada hikmah setiap yang berlaku. Saya gugur 4 kali dan kali ke5 ni barulah ok, skrg dah 36w. Penantian 8 tahun. Ada rezeki nanti tu. Saya doakan semoga dikurniakan rezeki baby lepas ni. Inshaallah.

4y ago

Doakan sy sis.😊 smoga dpt rasa apa sis rasa skrg ni..aamiin

Sabar sis😢. Sy pun baru keguguran,sedih sangat tpi tak boleh buat apa2 dah. Skrng plan nak habiskan pantang lps tu nak sihatkan bdn n baru ttc blik. Mudah-mudahan lps ni kita cpt2 dikurniakan rezeki zuriat yg sihat. Aamin.

I feel u .. Sabar ya...InsyAllah nanti ada rezeki lain..saya pun tggu 1 tahun utk lekat lepas gugur... Harap bersabar dan byak berdoa ya..semoga dipermudahkan..

Jgn sedih sis .. ni semua ukian Allah SWT utk sis ... Da rezeki utk sis nanti ... Allahumma Aamiin Ya Mujeeb I feel u sis ..bykkan sabar ...doa dan solat

Semoga Allah gantikan dgn rezeki yg lain ya sis.. semoga sis kuat tabah.. jgn putus doa n harapan pd Allah.. doa bbyk sis.. semoga dipermudahkn urusnnya ❤️

4y ago

Amiin...smga smua dipermudahkan...

Sama mcm saya first dulu. Takpe awk terima je dgn hati terbuka, Allah akan ganti yg lebih baik. Mula2 sedih tp lama2 akan terima dgn hati terbuka ya.

Kantung memanjang ada heart beat x? Sy dlu awal kndungan mcm sis.. Lps Dr ckp mcm tu sy p berurut ngan bidan. Alhamdulillah skrg tngu msa nak bersalin ja.

4y ago

Aminn.

bawak bersabar yee sis . inshaAllah nanti akan ada rezeki lain pulak . macam mana boley berlaku pendarahan tuh ? ada buat kerja berat ke ??

4y ago

Xde pon buat kerja berat... Dari 10w lagi scan xnmpk heat beat.... Time g kecemasan pon dieowg xjmpa... Dr pakar pon ckp kantung dah xcntik...