DUE DATE 1/11/2022

Assalamualaikum hai mommy semua..ade tak yg due date 1/11/2022,dh bersalin ke tu?saje je tanya😆..sbb sy dh 38w 4d hrni 22/10/22 bby masih aktif dlm perut.hrp2 bby kluar la dlm masa terdekat ni.tak larat dh rase .

3 Balas

sama due date 1/11/22 belum bersalin.. ank ke3 jarak dengan ank sebelum nie 6 tahun lebih. sya jenis mmang tepat² due date baru bersalin. tapi tak tahu kali nie.. sbb mula rasa sakit perut mengeras on off pndai hilang².. semoga bby keluar tepat due date mcm abng dan kakaknya🥰 semoga kita semua d permudahkan bersalin nanti.

2y ago

amin sis semoga selamat bersalin buat kita para ibu² preggy🥰