DUE DATE 1/11/2022

Assalamualaikum hai mommy semua..ade tak yg due date 1/11/2022,dh bersalin ke tu?saje je tanya😆..sbb sy dh 38w 4d hrni 22/10/22 bby masih aktif dlm perut.hrp2 bby kluar la dlm masa terdekat ni.tak larat dh rase .

3 Balas

waalaikumussalam. Boleh dh borak2 dgn dia pujuk2 dia tu. hihi. semoga dipermudahkan urusan ya

2y ago

itula borak jgk.sakit2 bawah tu mmg ade sblum 37w dah..tnda2 lain tu mmg xde 😅.takpela tiba masa die kluar la tu kan.amin..