NAK TIPS cepat bukaan

Assalamualaikum hai mommy nak tanya mommy² ada tips cepat bersalin .. sy risau esok dh cukup 39 minggu tak ada satu pun tanda² nak bersalin 🥺 #firstmom #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Balas

banyakkan berjalan, banyakkan naik turun tangga, senama kupu² tapi jangan sampai letih ...rehat ja kalau penat lepastu buat balik bila free...and kalau boleh kerapkan bersama suami sbb air mani tu yg membantu memudahkan proses bersalin in shaa Allah.