berkat hari Arafah 🥰

Assalamualaikum & hai momies. saya dah melahirkan baby boy 16 Jun baru ni secara VBAC @41w2d. ni baru sempat nak share the news kat sini. terima kasih untuk ilmu2 yang dikongsi & doa2 yang dipanah semua 🥰💕💐

berkat hari Arafah 🥰
3 Balas

Tahniah sis Alhamdulillah dpt VBAC rezeki 😍 sama kita baby boy jugakk bersalin 23/5 haritu. selamat berpantang sis 🥰

2mo ago

terima kasih awak. tahniah dan selamat berpantang juga ❣️

alhamdulillah, tahniah sis..sis share la tips bole vbac..selamat berpantang

2mo ago

7 jam dari start induce ubat half dose je. doktor pakar kata cepat sangat. dia siap datang balik kul 1 pagi sebab tak expect saya akan bersalin seawal tu. target dia esok kena sambung proses induction lain pula 😅 sejam pertama lepas induce tu tak boleh bangun sebab nanti ubat jatuh. lepas dah boleh bangun saya banyakkan berdiri, buat big hip circles tepi katil especially time contractions datang. tapi bila contractions dah makin rapat & kuat, saya fokus cuba rehat je. cuba tidur walaupun tak boleh. at least kita baring tutup mata, bagi badan rest. kalau lama2 mcm tu risau badan penat nanti nak push susah.

Syukur

2mo ago

alhamdulillah 🥰 terima kasih untuk semua nasihat2 tau ❣️