Gabungan nama anak perempuan

Assalamualaikum, hai ibu2....nk minta pendapat/cadangan nama anak permpuan yang boleh dgabungkan dengan nama Aisyah ?... tq semua

2 Balas

Wslm sis. Aisyah Humaira bermaksud putih kemerah-merahan. Saya teringin nak namakan anak perempuan saya dgn nama tu. Dr form 3 dulu suka nama tu sbb nama isteri Rasulullah. Tp sayangnya makcik saya dah dulu namakan anaknya Aisyah. Tak jadilah saya namakan anak saya Aisyah Humaira.

Aisyah Atiyah. Ntah ttibe terfikir kan nama ni sbb ada kwn nama mcmni hehe