Assalamualaikum semua...minta pandangan/ cadangan utk nama anak lelaki. Dah buntu cari gabungan nama yg sesuai & sedap di telinga.

Cadangan gabungan nama akhir utk nama Muhammad Umar. Tq

69 Balas

Muhammad umar pn ok sis .. Muhammad nama nabi Kita ..Umar plk sahabat nabi .. anak Saya nama Nur Muhammad .. bila Kali ni pregnant ,suami dh exited nk letak nama anak Umar .. tp bila scan sekali perempuan daa😂.. kena Cari nama baby girl lah plk

Umar Misyaari Umar >> kehidupan Misyaari >> ahli ibadat >> yg memiliki penampilan yg bagus dan indah

umar al fateh . saya suka nama ni tp nama anak dah boh lain pula haha dah daftar nama baru terlintas nama ni

Muhammad umar al amin Muhammad umar firdaus Muhammad umar syazani Muhammad umar khalis

Muhammad umar arash.. Muhammad umar risqi Muhhamad umar yussuf Muhammad umar imran..

Muhammad Umar Rifqi Muhammad Umar Daniel Muhammad Umar Zayyan

Muhammad Umar Ali Muhammad Umar Ghazali Muhammad Umar Hadi

Umar fahri Umar fathi Umar al fateh Umar al aziz

Muhammad umar qayyim Muhammad umar qayyum

Muhammad Umar Amsyar Muhammad Umar Zairil