Tlong ibu2 bantu doakan

Assalamualaikum hai ibu semua.. mcni haritu sy ade pg scan untuk usia kandungan 33 weeks Dr cakap kepala baby masih di atas normal ke😢😢..36 weeks ni dokter nk scan lg nk tengok kepala baby dh turun ke bawah ke belum sy kna basalin awal 38 minggu Sb gdm on diet..takut nye 🥺🥺 kalau kepala baby tk masuk laluan mungkin kena cizer 😭😭..bantu sy ibu2 doakan semoga urusan bersalin sy dipermudahkan dan kepala baby sy sudah masuk laluan sy perlukan sangat doa ibu2 mungkin salah satu doa dari ibu2 disini yg diangkat insyaallah..terima kasih pada ibu2 yg sudi mendoakan..sy doakan urusan ibu2 juga dipermudahkan amiinn..🤗🤗

11 Balas

saya pun 28 minggu baby kepala atas. 36 minggu alhamdulillah check swasta hrtu dh turun bwh. Banyakkan bergerak, buat squat and jangan banyak baring sgt. kalau boleh duduk or berjalan. akan membantu baby pergi ke position sepatutnya insyaAllah. semoga dipermudahkan urusan ya.

3y ago

nak tau betul betul kena pergi scan. tapi kalau baca internet, katanya kalau kepala kat bawah, kita akan rasa tendangan baby kt bahagian atas, mcm dekat dgn rusuk..

saya masa 28 minggu kepala baby dah turun ke bawah dah sekarang dah 33 minggu takpe saya doakan bayi puan segera kepala dia masuk laluan ye in shaa allah puan jnagan risau okay ? fikir yang baik baik je 🥰

3y ago

Tq bg semangat..Aamiin..amiin insyaallah..

samaa lah saya pon 35minggu masih dekat atas lagi kepala next week kndungan 37minggu scan lgi kalau stay sama dkt atas kena cezer sbb gdm on ubat kencing manis , semoga dipermudahkan segala urusan .

3y ago

ikut second tpi first gugur so ni kira first baby 🥰 amin2 semogaa dipermudahkann urusan nanti

Jgn risau sis.. InnsyaAllah sis dpt brsalin normal.. andai cyzer yg trbaik utk baby siskne redho..Ujian Allah ats kemampuan kita, saya doakn sis dipermudahkn urusan..

3y ago

Sis banyakkan brsujud..buat squad, usap perut, pujuk dia pusing.. dn doa itu sangat power..doa je, InnsyaAllah sis..

semoga di permudahkn.. bayi anda pasti akn ada dlm posisi yg betul.. pcya saja.. 🥰 sy pn kna bgi awal beranak 38mnggu gdm on ubat.. now 37mnggu sda.

3y ago

@nura nina terima kasih.. amin..

semoga puan dipermudahkan urusan bersalin. semoga baby nya berada di laluan tepat pada masanya. doakan saya juga. baby kembar. first baby, firstmom.

3y ago

insyaallah..moga dipermudahkan segala urusan melahirkan..ibu dan baby sihat 🥰 🥰

sy scan 34 pun bby tk pusing lg. 37 baru pusing ke bawah

moga dipermudahkan urusan sis...

semoga dipermudahkan semuanya..

3y ago

Aaminn..terima kasih atas doanya ♥️🌹

up!